Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Güvenilir Panelcilerle ilgili Önemli Duyuru  (Okunma Sayısı 662 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
StrongWolf
Yönetici
Acemi Üye

Rep Puanı: 12
Çevrimdışı Çevrimdışı

SpeakyChat.Net Kesintisizizle.Com

Üyelik Bilgileri
« : 18 Şubat 2010, 20:28:04 »

Değerli Panelciler;

Bu bölümde Firmanızın isminin yayınlanması için PM, Mail Gibi  yollarla iletişime geçmeyiniz Bu bölümde yanlızca SpeakyChat.Net Tarafından belirlenmiş  ve güvenilir olarak seçilmiş Firmaların isimleri yayınlanmaktadır..

Lütfen bu uyarıyı dikkate alın ve gereksiz gere iletişime geçmekten kaçının, Teşekkürler

www.speakychat.net   >> EN Büyük SpeakyWeb Destek Formu
www.kesintisizizle.com  >>  Online Full Film izleme Sitesi
Th3End
Yeni Üye
*

Rep Puanı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2010, 02:45:03 »

Bugun Bir Panele 5000 TL Fiyat Ceken 11 Odaya 500 Lira İsteyen Firmalar Tabiki Güvenilir Olur Sölemesi Ayiptir... Bu Devirde Deveyi Diken İnsani Diken Yaranirmis Diye Bir Laf Var Hakikatten Cok Dogru... Saygısızlık Ettiysem Kusura Bakmayin
cixs_ali_can
Acemi Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2010, 19:18:45 »

Haklısın Th3End abe  Gülümseme
Th3End
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2010, 19:31:02 »

Eyw saoLasin
Gultanemsesli / Yarsesli
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

www.yarsesli.com www.gultanemsesli.com

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2010, 01:49:15 »

VALLA OKUDUM BURDAKI GÜVENİLİR PANELCİLERİ Gülümseme BEN  www.yarsesli.com  www.gultanemsesli.com  SİTE SAHİBİ OLARAK 8 SENEDİR BU SESLİCHAT ALEMNDEYİM VE BIRCOK PANELCİYLE CALIŞTIM  HEPSI BIR BIIRİNDEN KAYPAK HEPSİDE BIR BIIRİNDEN YALANCI KİMSE ALINMASIN DARILMASIN AMA  BUNU BİZZAT YAŞAYAN BİYİRİM NEELER GÖRDÜK  NELER PARASINI ALIP SİTENI KAPATIP  SİTE PARASINI VERMEDİ İÇİN SİTESINI KAPATTTIM DİYEN PANELCİLER GÖRDÜM GÜVENLI HAT SAFHADA DEYIP SİTEYI ACTIMIZDAN YARIMSAAT SONRA PANEL SALDIRISI YEDİMİZ PANELCİLER GÖRDÜM BU KONULARI DAHA BIRCOK ÖRNEKLE COGALTA BİLİRİZ  ŞUANDA ULKE PANELLE CALIŞIYORUM  PANELDEN ZİYADE< BEN PANELCİYE BAKIYORUM ARTIK PANELCİ ADAMSA DELİKANLIYSA   SÖZÜNÜN ERİYSE   PANELININ NEOLDU ÖNEMLİ DEGİL BENİM İÇİN YIKILAN SİTEYI BİLE KURMAK 5 DAKIKA SÜRER AMA YETERKİ PANELCİ SÖZÜNÜN ERİ OLSUN DELİKANLI OLSUN < ADAM GİBİ ADAM OLSUN DEDIM GIIBİ ŞUANDA ULKE PANELLE CALIŞIYORUM COKTA MEMNUNUM İNŞALLAH BÖYLEDE DEVAM EDER SEVGİLERIMLE VE SAYGILARIMLA  BatuhaN

www.yarsesli.com  
www.gultanemsesli.com
YaRSeSLi,CoM GuLTaNeMSeSLi.CoM SesliChat,SesliSohbet,SpeakyChat,Goruntulu Sohbet,KemeRalı ChaT ALeMiN EnBaBa SoHBeT SiTeSi
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: